Dankzij onze jarenlange expertise in hout, zijn wij de perfecte partner voor de realisatie van uw houtskeletbouw. Zowel voor volledige woningen in houtskeletbouw als voor uitbreidingen – al dan niet bovenop een plat dak – bent u bij ons aan het juiste adres.

Houtskeletbouw

Wij leveren uw houtskeletbouw volledig ruwbouw winddicht op. U geniet dus alle vrijheid om uw houtskeletbouw verder af te werken. Wij nemen graag volgende onderdelen van het bouwproces op ons:

  • Grondwerken
  • Gieten van de betonplaat en de kelder
  • Plaatsen van de houtskeletbouw
  • Installatie van de ramen en deuren

Prefab of ter plaatste uitgetimmerd?

Afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw houtskeletbouw adviseren wij het uittimmeren met de hand of prefab. Bij deze laatste methode worden de houten wanden geprefabriceerd in een werkatelier waarna wij ter plaatse alles monteren.

Voor kleinere of complexe woninguitbreidingen is het vaak sneller en efficiënter om de houtskeletbouw op maat ter plaatse uit te timmeren. Houtskeletbouw vormt een perfect alternatief voor woningenuitbreidingen. Dankzij de lichtheid van de constructie kan een houtskeletbouw perfect op een bestaand plat dak geplaatst worden.

Dakwerken RDG inschakelen voor houtskeletbouw?

Wij maken vrijblijvend een totaalofferte op basis van een persoonlijk plaatsbezoek.

Maak hier uw afspraak